köpek

Şaşkınbakkal Köpek Eğitimi

Köpekler birbirinden sevimli yüzleri ve sıcak kalpleri ilen bizlerin kalplerinde taht kurmayı başarmışlardır. Bizlerin de bunları hayatımıza dahil ettiğimiz yakın arkadaşlarımızın eğitimleri çok önemlidir hem bizlerin hem de onların hayatındaki olumlu değişiklikler olmaktadır. Özellikle köpekler bebeklik döneminde eğitilmesi oldukça önemlidir. Eğer ki eğitime geç kaldıysanız istemeyeceğiniz sonuçlarla karşılaşabilmeniz kaçınılmaz bir sonuçlarından bir tanesidir. O yüzden sonraları sorun yaşamamak ve köpeğinizden ayrılmak zorunda kalmamak için bebeklik döneminde köpek kesinlikle uzman yardımcıların eline verilerek eğitilmesi gereklidir. Köpekler de eğitildikten sonra çok akıllı birer hayvan olmaktadırlar. Şaşkınbakkal Köpek Eğitimi köpeğinizin sizinle birlikte uyumlu bir şekilde yaşamasını sağlaması için eğitimler verilmektedir.

Şaşkınbakkal Köpek Eğitimi

Köpek Eğitim Çeşitleri

  • Ev içindeki uyum ve sosyalleştirme eğitimi verilmektedir.
  • İç mekandaki tuvalet eğitimi verilmektedir
  • Dış mekandaki tuvalet eğitimi verilmektedir.
  • Temel itaat eğitimi verilmektedir
  • İleri itaat eğitimi verilmektedir
  • Bodyguard ve alan koruması eğitimi verilmektedir. ( Bu eğitim kesinlikle sizin açısından uygulanması gerekmektedir.)
  • İz sürme eğitimi verilmektedir.

Ev İçi Uyum ve Sosyalleştirme Eğitimi

Köpeğiniz bu eğitimi yaklaşık olarak 3 ile 6 ay arasında verilen bir eğitim sistemidir. Bu eğitimin amacı sizlerin ev içinde ki kurallara uymasını ve ayrıyeten dışarı çıktığında nasıl davranacağını öğrenmesi öğretilmektedir. Bu sayede köpeğiniz ile daha kolay ve uyumlu bir biçimde yaşamanız sağlanmaktadır.

İç ve Dış Mekan Tuvalet Eğitimi

Sahip olduğunuz çok sevimli ve çok değer verdiğiniz köpeğinizin zamanında bu eğitimi almaz ise ve müdahale edilmez ise en büyük sorunlarından birisidir. Bu sorun yüzünden hayatınız bile kararabilir çünkü köpeğinizin tuvaleti geldiğinde geldiği anda nerede olursa olsun tuvaleti yapacağından hep onun pisliğini temizlemek için uğraşacaksınız fakat köpeğiniz bu eğitimi alır ise bu dertten tamamıyla kökünden kurtulmuş olursunuz. Bu eğitim 3-6 ay aralığına gerçekleştirilebilir. Şunu da söylememiz gerekmekte ki bütün köpekler bu alışkanlığı alamamaktadır.

Temel İtaat Eğitimi

Köpeğinizin ne cinsinde ve ne türünde, ırkında olduğu hiç önemli değildir ve kesinlikle bu temel itaat eğitimini almak zorundadır. Bu eğitimde köpeğinize birçok komut öğretilmektedir. Bu komutlar köpeğinizin ve sizin birlikte uyum sağlamanız için gereklidir ayrıca bu eğitim sayesinde köpeğin algısı açılmakta ve istediklerinizi daha rahat şekilde anlayıp yapabilmektedir.

İleri İtaat Eğitimi

İleri itaat eğitiminde de temel itaat eğitiminde köpeklerin öğrendiği komutlar öğretilir. Fakat bu sefer sadece serbest olarak uygulayacağınız komutları uygulayacaktır. Bu nedenle de temel itaat eğitimini köpek başarıyla geçmesi öğrenmesi gerekmektedir eğer ki temel eğitimlerinde de başarısız ise bu eğitimde de başarısız olmaktadır. Sizin de bu komutları çok net ve kararlı şekilde vermeniz gerekmektedir yani otoritenizi kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca şunu söylemeliyiz ki bu eğitimi her ırk köpek alamaz bu eğitim için köpeğinizin karakter yapısı uygun olması gerekmektedir.

Bodyguard ve Alan Koruma Eğitimi

Bu eğitim köpeklere 18 ayda tamamen verilen bir eğitim sistemidir. Bu eğitimi köpeğinizin alabilmesi için karakterinin tam anlamıyla oturması gerekmektedir. Ayrıca koruma eğitimi alacak köpekler kesinlikle temel itaat eğitimini başarıyla tamamlaması gerekmektedir.

İz Sürme Eğitimi

Köpeklerde en ihtiyaç duyulan özelliklerden bir tanesidir. Genellikle polis ve asker köpekleri bu eğitimi almaktadırlar. Ayrıca bu eğitimi alan köpekler birçok insanın hayatını kurtarmışlardır.

Köpeklere 3 tür iz takip şekli öğretilmektedir.

  • İnsan vücudu kokusu
  • Atmosfere ve havaya yayılan koku
  • Yere ve zemine yayılmış olan koku

Şaşkınbakkal Köpek Eğitimi

Yukarıdaki saydığımız bütün eğitim sistemleri burada sistemli ve düzenli bir şekilde yapılmaktadır eğitilmektedir. Ayrıca eğitim merkezin içerisinde köpekler için kuaför hizmeti ve konaklama hizmeti bulunmaktadır Köpeğin tamamen doğal koşullarda zaman geçirmesine özen gösterilerek kendilerini, kendi yaşam alanlarında gibi hissettirmektedirler. Sizin dileğiniz miktarda ve zaman aralıklarında köpeğinizin beslenmesini hiç geçiştirmeden en hijyenik koşullarda sağlamaktadırlar. Yerli ve yabancı köpek eğitmenleri tarafından köpeğinizin ve sizin köpeğinizle ilgili sorunlarınızı çözmenizde yardımcı olmaktadır. Köpek eğitim merkezine başvurduğunuz zaman size bir eğitmen yollanmaktadır. İlk önce köpeğinizin karakter analizi yapılır ve karakterine göre eğitimler almaya başlamaktadır.

Hatalı Verilen Köpek Eğitimleri

Köpeklerinizin eğitimlerini mutlaka profesyonel ve işinin ehli kişiler tarafından yaptırmanız gerekmektedir. Köpekleriniz eğer ki yanlış bir eğitim alırsa sizleri sıkıntıya sokabilmektedir.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Şaşkınbakkal Köpek Eğitimi